Albumi

Kup Hrvatske 2016 - show, step, modern i jazz (24)

Od 16-17.4.2016. konavoska Gruda bila je domaćin Kupa Hrvatske u umjetničkim plesovima. Kroz dva plesna dana prošlo je više od 600 natjecatelja koji su nam pokazali svoje umijeće u plesovima: Show, Step, Modern i Jazz. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Plesni klub Step ' n  Jazz.

Državno prvenstvo u umjetničkim plesovima Rab 2015 (24)

Od 20-22.6.2015. u gradu Rabu na otoku Rabu, održano je Državno prvenstvo u umjetničkim plesovima. Kroz tri plesna dana prošlo je više od 600 natjecatelja koji su nam pokazali svoje umijeće u plesovima: Show, Step, Modern, Jazz, Salsa, Bachata i Disco Fox. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Plesni klub Megablast.

European Pole Show Art Championship 2015 (6)

23.5.2015. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu održano je European Pole Show Art Championship natjecanje. Nastupile su natjecateljice i natjecatelji iz: Austrije, Belgije, Hrvatske, Češke, Francuske, Njemačke, Mađarske, Italije, Izraela, Poljske, Srbije, Švedske i Ukrajine. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

2. Kup Hrvatske u Street plesovima 2015 - Kings of Style (3)

Od 1-3.5.2015. zagrebačka "Kutija šibica" bila je domaćin 2. Kupu Hrvatske u Street plesovima a u sklopu festivala urbanih plesova "Kings of Style". Kroz vruća tri dana prošlo je više od 700 natjecatelja koji su nam pokazali svoje majstorstvo u plesovima: Hip hop, Break dance, Street show, Electric Boogie i Disco dance. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Atomic Dance Factory.

19. državno prvenstvo u mažoret plesu 2015 (40)

Od 17-19.4.2015. Sportska dvorana u Sv. Ivan Zelini bila je domaćin 19. državnog prvenstva u mažoret plesu. Kroz tri plesna dana vidjeli smo kategorije: s rekvizitima, tradicionalni mažoret ples, paradne grupe, exibition grupe, zastave i pomponi. Organizator natjecanja je Hrvatski savez mažoretkinja.

Otvoreni kup Hrvatske u umjetničkim plesovima 2015 (40)

Od 29-30.3.2015. zagrebački Velesajam bio je domaćin Otvorenog kupa Hrvatske u umjetničkim plesovima. Kroz dva plesna dana prošlo je više od 600 natjecatelja koji su nam pokazali svoje umijeće u plesovima: Show, Step, Modern i Jazz. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Plesni klub Modus.

1. Kup Hrvatske u Street plesovima - Split 2015 (1)

Od 28.2.-1.3.2015. splitski bazeni Poljud bili su domaćin 1. Kupa Hrvatske u Street plesovima. Kroz dva vatrena dana prošlo je više od 600 natjecatelja koji su nam pokazali svoje majstorstvo u plesovima: Hip hop, Break dance, Street show, Electric Boogie i Disco dance. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i D'N'F.

Prva godišnjica Combat centra Zagreb (7)

22.11.2014. Combat centar Zagreb obilježio je prvu godišnjicu djelovanja prezentacijom borilačkih vještina. Između ostaloga mogli smo vidjeti: Tai Chi Chuan, Hapkido, Kung Fu, Ninjutsu, Urbanu i Taekwondo. 

European Pole Show Art Championship 2014 (4)

5.7.2014. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu održano je European Pole Show Art Championship natjecanje. Samo natjecanje sastojalo se iz dva dijela: kvalifikacije i finale. Nastupile su natjecateljice iz: Belgije, Hrvatske, Cipra, Češke, Finske, Francuske, Njemačke, Grčke, Mađarske, Italije, Nizozemske, Poljske, Portugala, Srbije i Ukraine. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Državno prvenstvo u performing plesovima Dubrovnik 2014 (20)

Od 14-16.6.2014. u Dubrovniku je održano Državno prvenstvo u performing plesovima. U 3 vruća dana vidjeli smo najbolje od najboljih u državi u kategorijama: show, step, modern i jazz. Prvenstvo je održano u organizaciji Hrvatskog show dance saveza i Plesnog kluba Step 'n Jazz.

Svjetski Dan tai chija & chi kunga 2014 (16)

Povodom obilježavanja Svjetskog dana tai chija & chi kunga Hrvatski wushu savez je organizirao cjelodnevno događanje u subotu 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu. Vrhunac obilježavanja kulminirao je festivalom koji je počeo u 19 sati. U atraktivnom programu kroz kreativne koreografije, razne grupe i klubovi su na svoj način prezentirali svoje wushu vještine. Time su ispunjene želja i cilj Saveza da širu javnost, publiku i vježbače upoznaju sa zdravstvenim, rekreativnim, sportskim te ostalim vrijednostima i mogućnostima tai chi & chi kung vještina, kao i mogućnostima vježbanja u Hrvatskoj.

Otvoreni kup Hrvatske u plesovima 2014 (6)

Od 12-16.4.2014. u Zagrebu je održan Otvoreni kup Hrvatske u plesovima. Za vrijeme ovih 5 dugih dana, u šarenilu plesova i plesnih stilova, mnoštvo plesnih klubova su nam dočarali ljepotu plesova: Hip-hop, Break dance, Street show, Disco dance, Electric boogie, Salsa, Disco fox, Step, Show dance, Modern i Jazz dance. U ovom albumu ćemo vam pokušati dočarati djelić atmosfere koja je vladala na ovom plesnom slavlju. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Plesni klub Megablast.

1. Kup Hrvatske u Street plesovima (2)

Na zagrebačkom Velesajmu od 7-9.2.2014. održan je 1. Kup Hrvatske u Street plesovima. Kroz vruća tri dana prošlo je više od 600 natjecatelja. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Atomic Dance Factory. 

Božićna revija Zagrebačkog sinkro kluba 2013 (5)

Na bazenima zagrebačkog Doma sportova održana je tradicionalna Božićna revija Zagrebačkog sinkro kluba 15.12.2013. I ovaj put uživali smo u prekrasnoj predstavi i spoju plesa i umijeća na vodi. Pregledavanjem ovog albuma možete se i sami uvjeriti u isto!

Otvorenje Combat centra Zagreb (7)

U prostorima bivše tvornice Gredelj, u Stojarskoj ulici bb u Zagrebu 24.11.2013. od 16:00 sati svečano je otvoren Combar centar Zagreb. Objedinjujući mnoge borilačke vještine na jednom mjestu, ovaj centar je jedinstven na našim prostorima, a i šire.

3. hrvatsko natjecanje u plesu i sportu na šipci (17)

U Studentskom centru u Zagrebu, Savska 25, 26.10.2013. održano je treće po redu Hrvatsko natjecanje u plesu i sportu na šipci. U veseloj atmosferi natjecatelji su predstavili svoje vještine na šipci. U ovom albumu možete pogledati sve nastupe. Organizator je Ingrid Jerak i Studio I.

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci (28)

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Ovde možete pogledati sve nastupe. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.