Albumi: Državno prvenstvo u performing plesovima Dubrovnik 2014 (20)

Od 14-16.6.2014. u Dubrovniku je održano Državno prvenstvo u performing plesovima. U 3 vruća dana vidjeli smo najbolje od najboljih u državi u kategorijama: show, step, modern i jazz. Prvenstvo je održano u organizaciji Hrvatskog show dance saveza i Plesnog kluba Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Sing-sing

Pobjednička koreografija u kategoriji Djeca Step Formacije na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Megablast - Dora Stepušin - Unhappy in love

Pobjednička koreografija u kategoriji Seniori Show Pojedinke na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Trenutak inspiracije

Bošnjak Tibor je nastupio u kategoriji Juniori - Show - Pojedinci na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Modus - Small Crickets

Pobjednička koreografija u kategoriji Djeca Show Male grupe na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Modus - Hand of fate

Pobjednički nastup u kategoriji Juniori - Show - Par na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Megablast - Say Something

Megablast koreografija u kategoriji Seniori - Modern - Mala grupa na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Modus - moDuSijera

Modus koreografija u kategoriji Seniori - Show - Formacija na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step 'n' Jazz - Mary Poppins

Step 'n' Jazz produkcija na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step 'n' Jazz - Muzička kutija

Step 'n' Jazz koreografija u kategoriji Seniori - Step - Formacija na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step 'n' Jazz - Bubimir

Step 'n' Jazz koreografija u kategoriji Seniori - Step - Trio na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Megablast - Rajski vrt

Megablast koreografija u kategoriji Seniori - Show - Formacija na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Modus - Maestro

Modus koreografija u kategoriji Djeca - Show - Par na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Coco Chanel

Step by Step koreografija u kategoriji Seniori - Show - Formacija na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Put it down

Step by Step koreografija u kategoriji Seniori - Step - Trio na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Modus - Atoms

Modus koreografija u kategoriji Seniori - Modern - Mala grupa na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step 'n' Jazz - Grown woman

Step 'n' Jazz koreografija u kategoriji Seniori - Step - Mala grupa na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Dirigent i jedna neposlušna nota

Step by Step koreografija u kategoriji Djeca - Show - Par na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step 'n' Jazz - Step

Step 'n' Jazz koreografija u kategoriji Seniori - Step - Mala grupa na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Frekvencija

Step by Step koreografija u kategoriji Seniori - Modern - Mala grupa na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Moja budućnost

Step by Step koreografija u kategoriji Juniori - Show - Par na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.