Albumi: European Pole Show Art Championship 2014 (4)

5.7.2014. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu održano je European Pole Show Art Championship natjecanje. Samo natjecanje sastojalo se iz dva dijela: kvalifikacije i finale. Nastupile su natjecateljice iz: Belgije, Hrvatske, Cipra, Češke, Finske, Francuske, Njemačke, Grčke, Mađarske, Italije, Nizozemske, Poljske, Portugala, Srbije i Ukraine. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Spotovi

European Pole Show Art Championship 2014 [Spot]

Pogledajte kako je u kratkim crtama izgledao European Pole Show Art Championship koji je održan u Zagrebu 5.7.2014. Organizatori natjecanja su Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Nastupi

EPSAC 2014 - Sara Brilli

Sara Brilli je bila sutkinja na nedavno održanom European Pole Show Art Championship natjecanju održanom 5.7.2014. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Ovaj nastup je bio idealan uvod u kvalifikacijski dio samog natjecanja. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Nastupi

EPSAC 2014 - Natalia Maria Wojchiewska-Zastawniak

Natalia Maria Wojchiewska-Zastawniak je bila sutkinja na nedavno održanom European Pole Show Art Championship natjecanju održanom 5.7.2014. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Ovaj nastup je bio odličan uvod u finalni dio samog natjecanja. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Nastupi

EPSAC 2014 - Ana Caterina Mendes / Diana Martins

Ana Caterina Mendes i Diana Martins nastupile su u finalu u kategoriji Parovi/Grupe na nedavno održanom European Pole Show Art Championship natjecanju održanom 5.7.2014. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Pogledajte nastup ovog dinamičnog dua. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.