Albumi: Otvoreni kup Hrvatske u umjetničkim plesovima 2015 (40)

Od 29-30.3.2015. zagrebački Velesajam bio je domaćin Otvorenog kupa Hrvatske u umjetničkim plesovima. Kroz dva plesna dana prošlo je više od 600 natjecatelja koji su nam pokazali svoje umijeće u plesovima: Show, Step, Modern i Jazz. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Blaževic Ana - Zvijezdica

Gledamo Step by Step pobjedničku koreografiju u kategoriji Mini Kids - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Tkalčević Tija - Agatha Christie novel

Gledamo koreografiju Tije Tkalčević s kojom je osvojila 2. mjesto u kategoriji Juniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Beganović Elena - Voli me, ne voli me

Gledamo koreografiju Beganović Elene u kategoriji Juniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Bertalanić Tanja - Djevojčica je odrasla

Gledamo koreografiju Bertalanić Tanje u kategoriji Juniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Modus - Smolić Nika - Influence of the media

Gledamo pobjedničku koreografiju Nike Smolić u kategoriji Juniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Modus - Malčić Jana, Krmpotić Tina - Show me the future

Gledamo pobjedničku koreografiju Malčić Jane i Krmpotić Tine u kategoriji Djeca - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Dance box - Žanetić Paulina, Petrović Ana - Vitaminke

Gledamo koreografiju Žanetić Pauline i Petrović Ane u kategoriji Djeca - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Milić Marija, Kovač Nika - Konobari

Gledamo koreografiju Milić Marije i Kovač Nike s kojom su osvojile 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Beganović Elena - Dok spavam

Gledamo pobjedničku koreografiju Elene Beganović u kategoriji Juniori - Modern - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Milinković Marija - Put

Gledamo koreografiju Marije Milinković u kategoriji Juniori - Modern - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Mornari

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Formacija na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Modus - All about that muffin

Gledamo Modus pobjedničku koreografiju u kategoriji Djeca - Show - Formacija na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Imaginarium

Gledamo Step by step koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Juniori - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Perpetuum mobile

Gledamo Step by step pobjedničku koreografiju u kategoriji Juniori - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Zapetljanac

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Juniori - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Ah, ti graškići!

Gledamo Step by step koreografiju s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Pčelice

Gledamo Step by step koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - U restoranu

Gledamo Megablast koreografiju u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Modus - New home

Gledamo Modus pobjedničku koreografiju u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Stepušin Dora - Unhappy in love

Gledamo pobjedničku koreografiju Dore Stepušin u kategoriji Seniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Modus - Lilek Luna - Stay strong

Gledamo koreografiju Lune Lilek s kojom je osvojila 2. mjesto u kategoriji Seniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Mrmić Mateja, Stepušin Dora - 2cellos

Gledamo koreografiju Mrmić Mateje i Stepušin Dore s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Seniori - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Nevjestić Tomislav, Zajec Vendy

Gledamo pobjedničku koreografiju Nevjestić Tomislava i Zajec Vendy u kategoriji Seniori - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Gabud Ana, Šilović Karla - Witches from Salem

Gledamo koreografiju Gabud Ane i Šilović Karle s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Seniori - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Modus - Malčić Jana - Time to go

Gledamo pobjedničku koreografiju Malčić Jane u kategoriji Djeca - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Stepušin Dora - Sve njeno

Gledamo pobjedničku koreografiju Dore Stepušin u kategoriji Seniori - Modern - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Modus - Lilek Luna - Candy's poem

Gledamo koreografiju Lune Lilek s kojom je osvojila 3. mjesto u kategoriji Seniori - Modern - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Duvančić Katarina - Dirigent

Gledamo koreografiju Duvančić Katarine u kategoriji Djeca - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Milić Marija - Anastazija

Gledamo koreografiju Milić Marije u kategoriji Djeca - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Modus - Smolić Nika, Stanić Lorenna - Married life

Gledamo pobjedničku koreografiju Smolić Nike i Stanić Lorenne u kategoriji Juniori - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Burlesque

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Seniori - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Dar života

Gledamo Step by step pobjedničku koreografiju u kategoriji Seniori - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Još jedna Pepeljuga

Gledamo Megablast koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Cirkus

Gledamo Step by step pobjedničku koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Scary story

Gledamo Megablast koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Say something

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Seniori - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Zamrzavanje

Gledamo Step by step pobjedničku koreografiju u kategoriji Seniori - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Modus - Passing through

Gledamo Modus pobjedničku koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Formacija na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Noć u muzeju

Gledamo Step by step koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Formacija na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Bubnjari

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Juniori - Show - Formacija na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.