HD 2:25 min
Spotovi

European Pole Show Art Championship 2015 [Spot]

Pogledajte kako je u kratkim crtama izgledao European Pole Show Art Championship 2015 koji je održan u Zagrebu 23.5.2015. Organizatori natjecanja su Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Official trailer for European Pole Show Art Championship 2015 which was held in Zagreb, Croatia on 23rd May 2015. This is an excerpt from the official DVD of the competition.

If you want to buy the complete DVD, you can do it on this link:

http://rekreacija.hr/epsac

----------------------------------
Ovo je isječak sa službenog DVDa natjecanja. Ukoliko želite kupiti kompletan DVD, to možete učinti na ovom linku:

http://rekreacija.hr/epsac

Rekreacija.hr prije više od 3 godine

Album

Ovaj video je dio albuma European Pole Show Art Championship 2015

Komentari ()

Spotovi

Style Force Christmas Production 2017

U ovo božićno vrijeme svi su već mislima na praznicima sa svojim prijateljima, obitelji i svim najmilijim osobama. Tako su se i splitski plesači kao jedna velika obitelj okupili i napravili prekrasan božićni video nimalo sličan većini ostalih događaja "di se inače pleše".

Spotovi

MoveWeek 2015 - Breakdance na Zrinjevcu - Megablast

19.9.2015. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu održat će se "Pokret za radost" besplatne sportske radionice u organizaciji Rekreacija.hr i Coca-Cole u Hrvatskoj. 

Sudjeluj! Prijavi se na http://www.rekreacija.hr/radionice

Događanje „Pokret za radost“ održava se u sklopu najveće europske kampanje promocije tjelesne aktivnosti i zdravlja NowWeMove i njenog središnjeg događaja MOVE Weeka 2015.

Spotovi

European Pole Show Art Championship 2014 [Spot]

Pogledajte kako je u kratkim crtama izgledao European Pole Show Art Championship koji je održan u Zagrebu 5.7.2014. Organizatori natjecanja su Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Spotovi

Nixa sportsko rekreativno društvo - "Dan za zdravlje" na Jarunu

Sportsko rekreativno društvo Nixa vježbalo je u sklopu sportsko-rekreativne i zdravstveno-edukativne manifestacije povodom "Svjetskog dana zdravlja". Time su podržali i potpomogli podići svijest građana o važnosti vježbanja i aktivnog načina života. Manifestacija je održana 12.04.2014. na Jarunu u Zagrebu.

Spotovi

Megablast ljetna produkcija 2013

U Velikoj Gorici je 8.6.2013. održana tradicionalna ljetna produkcija Plesnog kluba Megablast. Još jednom plesači su nam priredili prekrasnu predstavu. U ovom kratkom presjeku možete vidjeti kako je to sve skupa izgledalo.

Spotovi

Zagrebački sinkro klub - ljetna revija 2013

Zagrebački sinkro klub je i ove godine održao svoju već tradicionalnu ljetnu reviju 15.06.2013. na bazenu Doma sportova. Ova revija bila je posvećena nedavno preminuloj divi sinkroniziranog plivanja Esther Williams. U ovom kratkom video spotu pokušali smo vam dočarati djelić atmosfere koja je vladala na samoj reviji, te vam približiti duh, ljepotu i gracioznost koja vlada u ovom prekrasnom sportu.