Nastupi

Nastupi

Step by Step - Kršić Patricija - New York, New York

Gledamo pobjedničku koreografiju Kršić Patricije u kategoriji Djeca - Jazz - Pojedinke na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Maslačak

Gledamo Step by Step koreografiju u kategoriji Djeca - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Hrvačanin Danijel, Fiket Vita - Little Love

Gledamo koreografiju Hrvačanin Danijela i Fiket Vite u kategoriji Djeca - Jazz - Par na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Girls

Gledamo Step by Step koreografiju u kategoriji Djeca - Jazz - Mala grupa na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Megablast - Ferjančić Lana, Sarić Laura - Hej, smetaš mi

Gledamo pobjedničku koreografiju Ferjančić Lane i Sarić Laure u kategoriji Djeca - Show - Par na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Prijateljstvo

Gledamo Step by Step koreografiju u kategoriji Djeca - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Veseli šeširi

Gledamo Step by Step koreografiju s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Nujster Natali

Gledamo koreografiju Nujster Natali u kategoriji Djeca - Modern - Pojedinke na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Ritam Džungle

Gledamo Step by Step pobjedničku koreografiju u kategoriji Djeca - Show - Formacija na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Koren Jana - My Perfect Moment

Gledamo koreografiju Koren Jane s kojom je osvojila 2. mjesto u kategoriji Djeca - Jazz - Pojedinke na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Žuglić Jana - Paun

Gledamo koreografiju Žuglić Jane s kojom je osvojila 3. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Zujić Dora - Somewhere over the Rainbow

Gledamo koreografiju Zujić Dore s kojom je osvojila 3. mjesto u kategoriji Djeca - Jazz - Pojedinke na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Megablast - Bilać Klara - Tražim sreću

Gledamo pobjedničku koreografiju Bilać Klare u kategoriji Djeca - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - French Fries

Gledamo Step by Step koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Zujić Dora, Mehkek Marija - Hold my Hand

Gledamo koreografiju Zujić Dore i Mehkek Marije s kojom su osvojile 2. mjesto u kategoriji Djeca - Modern - Par na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Krunidba u zemlji krijesnica

Gledamo Step by Step koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Formacija na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Vurušić Helena, Pišonić Dorja - Kaput

Gledamo pobjedničku koreografiju Vurušić Helene i Pišonić Dorje u kategoriji Djeca - Modern - Par na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Megablast - Slikar

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Formacija na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Vurušić Helena - Snježna kugla

Gledamo koreografiju Vurušić Helene s kojom je osvojila 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Mamme - Popaj na brodu

Gledamo Step by Step koreografiju u kategoriji Seniori_II - Show - Formacija na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Megablast - Mali prevaranti

Gledamo pobjedničku Megablast koreografiju u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Bata Ela, Bata Sunčica - We love to dance

Gledamo koreografiju Bata Ele i Bata Sunčice s kojom su osvojile 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Par na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Žuglić Jana, Trajbar Kim - Zebre

Gledamo koreografiju Žuglić Jane i Trajbar Kim s kojom su osvojile 3. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Par na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Dea Dia - Senior 2 - Warriors of Furiosa

Gledamo Dea Dia koreografiju u kategoriji Seniori_II - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske 2016 u step, show, modern i jazz plesovima održanom u konavoskoj Grudi od 16-17.4.2016. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step ' n Jazz.

Nastupi

Step by step - Bertalanić Tanja, Bošnjak Tibor - Baby it's cold outside

Gledamo pobjedničku koreografiju Bertalanić Tanje i Bošnjak Tibora u kategoriji Juniori - Show - Par na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Megablast - U restoranu

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by step - Milić Marija - Anastazija

Gledamo koreografiju Milić Marije s kojom je osvojila 3. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Pojedinke na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Modus - Smolić Nika - Influence of media

Gledamo koreografiju Smolić Nike s kojom je osvojila 3. mjesto u kategoriji Juniori - Show - Pojedinke na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Megablast - Mornari

Gledamo Megablast pobjedničku koreografiju u kategoriji Djeca - Show - Formacija na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by step - Bodalec Rahela, Tkalčević Tija - Sudbina u kartama

Gledamo koreografiju Bodalec Rahele i Tkalčević Tije s kojom su osvojile 3. mjesto u kategoriji Juniori - Show - Par na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Modus - Bušnja Ana, Domović Dorotea - Ti nisi moj tip

Gledamo koreografiju Bušnja Ane i Domović Dorotee s kojom su osvojile 3. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Par na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by step - MAMME-SENIORI 2 - Chaly i njegove ljubavi

Gledamo Step by step koreografiju u kategoriji Seniori 2 - Show - Formacija na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by step - Cirkus

Gledamo Step by step pobjedničku koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Mala Grupa na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by step - Ah, ti graškići!

Gledamo Step by step koreografiju u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Modus - New home

Gledamo Modus pobjedničku koreografiju u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Megablast - Zapetljanac

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Juniori - Modern - Mala grupa na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by Step - Story of my life

Gledamo Step by Step pobjedničku koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Formacija na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Megablast - Još jedna Pepeljuga

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Juniori - Show - Mala Grupa na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Modus - Smolić Nika, Stanić Lorenna - Married life

Gledamo koreografiju Smolić Nike i Stanić Lorenne s kojom su osvojile 2. mjesto u kategoriji Juniori - Show - Par na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by Step - We all can be someone Angels

Gledamo Step by Step koreografiju u kategoriji Juniori - Modern - Formacija na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Megablast - Beganović Elena - Dok spavam

Gledamo pobjedničku koreografiju Beganović Elene u kategoriji Juniori - Modern - Pojedinke na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by step - Kovač Nika, Milić Marija - Konobarice

Gledamo koreografiju Kovač Nike i Milić Marije s kojom su osvojile 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Par na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Modus - Malčić Jana, Krmpotić Tina - Show me the future

Gledamo pobjedničku koreografiju Malčić Jane i Krmpotić Tine u kategoriji Djeca - Show - Par na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by step - Bašić Karla, Macefat Maja - Rasprava

Gledamo koreografiju Bašić Karle i Macefat Maje u kategoriji Juniori - Modern - Par na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by step - Bertalanić Tanja - Djevojčica je odrasla

Gledamo pobjedničku koreografiju Bertalanić Tanje u kategoriji Juniori - Show - Pojedinke na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by step - Bukal Ena, Bukal Leona - Mišići

Gledamo koreografiju Bukal Ene i Bukal Leone u kategoriji Djeca - Show - Par na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Modus - Krmpotić Tina - Back to begining

Gledamo koreografiju Krmpotić Tine s kojom je osvojila 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Pojedinke na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Dance Box - SENIORI 2 - All of me

Gledamo Dance Box koreografiju u kategoriji Seniori 2 - Show - Formacija na Državnom prvenstvu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u gradu Rabu od 20-22.6.2015. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata i disco fox plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Break Dance battle timovi juniori za 1. mjesto - Otvoreni kup u Street plesovima 2016

Gledate finale u Break danceu timovi za juniore s 1. Kupa u Street plesovima u na zagrebačkom Velesajmu koji se održao od 11-13.3.2016. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Ivi First - Nastup voditeljice - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo nastup simpatične voditeljice Ivi First na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Sveti Ivan Zelina - Exibition grupa - Seniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju mažoretkinja iz Svetog Ivana Zeline u kategoriji Exibition grupa - Seniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Split - Tradicionalni mažoret ples - Seniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju mažoretkinja iz Splita s kojom su osvojile 3. mjesto u kategoriji Tradicionalni mažoret ples - Seniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Ludbreg - Grupa s rekvizitima - Mlađi juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju mažoretkinja iz Ludbrega u kategoriji Grupa s rekvizitima - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Sinj - Paradna grupa - Seniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju mažoretkinja iz Sinja u kategoriji Paradna grupa - Seniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Jurić Adrijana - Požega - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju Jurić Adrijane iz Požege u kategoriji Solo s rekvizitima - Seniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Ljubičić Lucija - Kaštela - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju Ljubičić Lucije iz Kaštela s kojom je osvojila 2. mjesto u kategoriji Solo s rekvizitima - Seniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Brnović Dora - Seget Donji - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju Brnović Dore iz Segeta Donjeg u kategoriji Solo s rekvizitima - Juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Lang Patricia - Nova Gradiška - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju Lang Patricie iz Nove Gradiške s kojom je osvojila 2. mjesto u kategoriji Solo s rekvizitima - Juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Sinj - Tradicionalni mažoret ples - Mlađi juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju mažoretkinja iz Sinja s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Tradicionalni mažoret ples - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Ludbreg - Tradicionalni mažoret ples - Mlađi juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju mažoretkinja iz Ludbrega u kategoriji Tradicionalni mažoret ples - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Mursko Središće - Zastave - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju mažoretkinja iz Murskog Središća u kategoriji Zastave na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Čakovec - Tradicionalni mažoret ples - Seniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju mažoretkinja iz Čakovca u kategoriji Tradicionalni mažoret ples - Seniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Goričan - Tradicionalni mažoret ples - Seniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju mažoretkinja iz Goričana s kojom su osvojile 2. mjesto u kategoriji Grupa s rekvizitima - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Sinj - Paradna grupa - Juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju mažoretkinja iz Sinja u kategoriji Paradna grupa - Juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Ludbreg - Exibition grupa - Mlađi juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju mažoretkinja iz Ludbrega u kategoriji Exibition grupa - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Kaštela - Exibition grupa - Mlađi juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju mažoretkinja iz Kaštela s kojom su osvojile 2. mjesto u kategoriji Exibition grupa - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Goričan - Grupa s rekvizitima - Seniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju mažoretkinja iz Goričana u kategoriji Grupa s rekvizitima - Seniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Solin - Pom poni - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju mažoretkinja iz Solina s kojom su osvojile 2. mjesto u kategoriji Pom poni na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Ludbreg - Pom poni - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju mažoretkinja iz Ludbrega u kategoriji Pom poni na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

EPSAC 2015 - Ilya Ananiev

Ilya Ananiev iz Njemačke osvojio je 2. mjesto u kategoriji Muškarci na nedavno održanom European Pole Show Art Championship 2015 natjecanju održanom 23.5.2015. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Pogledajte snagu ovog nastupa. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Nastupi

EPSAC 2015 - Irina Mauch / Simone Fluhr

Irina Mauch i Simone Fluhr iz Njemačke osvojile su 1. mjesto u kategoriji Žene na nedavno održanom European Pole Show Art Championship 2015 natjecanju održanom 23.5.2015. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Pogledajte ovaj "piratski" nastup. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Nastupi

EPSAC 2015 - Ekaterina Matkina

Ekaterina Matkina iz Njemačke osvojila je 2. mjesto u kategoriji Žene na nedavno održanom European Pole Show Art Championship 2015 natjecanju održanom 23.5.2015. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Pogledajte ovaj artistički nastup. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Nastupi

EPSAC 2015 - Sarah Cavenaile

Sarah Cavenaile iz Belgije osvojila je posebnu nagradu "Best Artistic" u kategoriji Žene na nedavno održanom European Pole Show Art Championship 2015 natjecanju održanom 23.5.2015. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Pogledajte ovaj artistički nastup. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Nastupi

EPSAC 2015 - Minna Forssberg

Minna Forssberg iz Švedske osvojila je 3. mjesto u kategoriji Žene na nedavno održanom European Pole Show Art Championship 2015 natjecanju održanom 23.5.2015. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Pogledajte ovaj senzualni nastup. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Nastupi

Megablast - Mornari

Gledamo pobjedničku Megablast koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Formacija na Državnom prvenstvu Hrvatske u plesovima održanom u Rabu od 18-22.6.2015. U ovih 5 dana uživali smo u show, step, modern, jazz, salsa, bachata, diskofox, hip hop i break dance plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Step by step - Milić Marija, Kovač Nika - Konobari

Gledamo koreografiju Milić Marije i Kovač Nike s kojom su osvojile 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Pčelice

Gledamo Step by step koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Stepušin Dora - Sve njeno

Gledamo pobjedničku koreografiju Dore Stepušin u kategoriji Seniori - Modern - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Imaginarium

Gledamo Step by step koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Juniori - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Noć u muzeju

Gledamo Step by step koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Formacija na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Split - Tradicionalni mažoret ples - Mlađi juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju Splitskih mažoretkinja s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Tradicionalni mažoret ples - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Modus - Passing through

Gledamo Modus pobjedničku koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Formacija na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Sinj - Tradicionalni mažoret ples - Mlađi juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju Sinjskih mažoretkinja s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Tradicionalni mažoret ples - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Step by step - Gabud Ana, Šilović Karla - Witches from Salem

Gledamo koreografiju Gabud Ane i Šilović Karle s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Seniori - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Say something

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Seniori - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Radomilović Brankica, Šalov Andrea - Kaštela - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju Radomilović Brankice i Šalov Andree s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Duet s rekvizitima - Kadeti na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Megablast - U restoranu

Gledamo Megablast koreografiju u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Šunjo Sara, Kaurinović Petra - Pleternica - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju Šunjo Sare i Kaurinović Petre u kategoriji Duet s rekvizitima - Juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Modus - Lilek Luna - Candy's poem

Gledamo koreografiju Lune Lilek s kojom je osvojila 3. mjesto u kategoriji Seniori - Modern - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Stepušin Dora - Unhappy in love

Gledamo pobjedničku koreografiju Dore Stepušin u kategoriji Seniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Nevjestić Tomislav, Zajec Vendy

Gledamo pobjedničku koreografiju Nevjestić Tomislava i Zajec Vendy u kategoriji Seniori - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Dozan Ena - Kaštela - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju Dozan Ene s kojom je osvojila 3. mjesto u kategoriji Solo s rekvizitima - Kadeti na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Step by step - Milić Marija - Anastazija

Gledamo koreografiju Milić Marije u kategoriji Djeca - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Jančec Katarina, Fileš Iva - Donji Kraljevec - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju Jančec Katarine i Fileš Ive u kategoriji Duet s rekvizitima - Kadeti na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Megablast - Još jedna Pepeljuga

Gledamo Megablast koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Milinković Marija - Put

Gledamo koreografiju Marije Milinković u kategoriji Juniori - Modern - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Modus - Lilek Luna - Stay strong

Gledamo koreografiju Lune Lilek s kojom je osvojila 2. mjesto u kategoriji Seniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Kaštela - Tradicionalni mažoret ples - Juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju mažoretkinja iz Kaštela s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Tradicionalni mažoret ples - Juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Megablast - Mrmić Mateja, Stepušin Dora - 2cellos

Gledamo koreografiju Mrmić Mateje i Stepušin Dore s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Seniori - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Mihelec Lea - Požega - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju Mihelec Lee s kojom je osvojila 2. mjesto u kategoriji Solo s rekvizitima - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Step by step - Duvančić Katarina - Dirigent

Gledamo koreografiju Duvančić Katarine u kategoriji Djeca - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Sinj - Exibition grupa - Juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju mažoretkinja iz Sinja s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Exibition grupa - Juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Modus - Smolić Nika, Stanić Lorenna - Married life

Gledamo pobjedničku koreografiju Smolić Nike i Stanić Lorenne u kategoriji Juniori - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Zamrzavanje

Gledamo Step by step pobjedničku koreografiju u kategoriji Seniori - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Golovrški Maja - Nova Gradiška - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju Golovrški Maje s kojom je osvojila 2. mjesto u kategoriji Solo s rekvizitima - Kadeti na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Megablast - Scary story

Gledamo Megablast koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Mornari

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Formacija na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Hrastić Matilda - Ludbreg - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju Hrastić Matilde u kategoriji Solo s rekvizitima - Kadeti na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Modus - Malčić Jana - Time to go

Gledamo pobjedničku koreografiju Malčić Jane u kategoriji Djeca - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Dar života

Gledamo Step by step pobjedničku koreografiju u kategoriji Seniori - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Burlesque

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Seniori - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Seget Donji - Exibition grupa - Juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju mažoretkinja iz Segeta Donjeg s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Exibition grupa - Juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Modus - All about that muffin

Gledamo Modus pobjedničku koreografiju u kategoriji Djeca - Show - Formacija na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Došlić Anja, Babić Maja - Nova Gradiška - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju Došlić Anje i Babić Maje u kategoriji Duet s rekvizitima - Kadeti na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Dance box - Žanetić Paulina, Petrović Ana - Vitaminke

Gledamo koreografiju Žanetić Pauline i Petrović Ane u kategoriji Djeca - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Cirkus

Gledamo Step by step pobjedničku koreografiju u kategoriji Juniori - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Split - Exibition grupa - Juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju mažoretkinja iz Splita u kategoriji Exibition grupa - Juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Megablast - Beganović Elena - Voli me, ne voli me

Gledamo koreografiju Beganović Elene u kategoriji Juniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Tadić Elena - Split - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju Tadić Elene u kategoriji Solo s rekvizitima - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Step by step - Bertalanić Tanja - Djevojčica je odrasla

Gledamo koreografiju Bertalanić Tanje u kategoriji Juniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Kovač Jana, Jančec Ana - Donji Kraljevec - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju Kovač Jane i Jančec Ane u kategoriji Duet s rekvizitima - Juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Modus - Smolić Nika - Influence of the media

Gledamo pobjedničku koreografiju Nike Smolić u kategoriji Juniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Zapetljanac

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Juniori - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Tkalčević Tija - Agatha Christie novel

Gledamo koreografiju Tije Tkalčević s kojom je osvojila 2. mjesto u kategoriji Juniori - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Sinj - Tradicionalni mažoret ples - Juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju mažoretkinja iz Sinja u kategoriji Tradicionalni mažoret ples - Juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Split - Tradicionalni mažoret ples - Juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju mažoretkinja iz Splita s kojom su osvojili 2. mjesto u kategoriji Tradicionalni mažoret ples - Juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Pavišić Lucija - Nova Gradiška - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo koreografiju Pavišić Lucije s kojom je osvojila 3. mjesto u kategoriji Solo s rekvizitima - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Ludbreg - Tradicionalni mažoret ples - Mlađi juniori - Mažoret prvenstvo 2015

Gledamo pobjedničku koreografiju Ludbreških mažoretkinja u kategoriji Tradicionalni mažoret ples - Mlađi juniori na 19. državnom prvenstvu u mažoret plesu održanom u Sv. Ivanu Zelini od 17-19.4.2015. Organizator prvenstva je Hrvatski savez mažoretkinja.

Nastupi

Modus - Malčić Jana, Krmpotić Tina - Show me the future

Gledamo pobjedničku koreografiju Malčić Jane i Krmpotić Tine u kategoriji Djeca - Show - Par na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Ah, ti graškići!

Gledamo Step by step koreografiju s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Bubnjari

Gledamo Megablast koreografiju s kojom su osvojili 3. mjesto u kategoriji Juniori - Show - Formacija na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Perpetuum mobile

Gledamo Step by step pobjedničku koreografiju u kategoriji Juniori - Modern - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Modus - New home

Gledamo Modus pobjedničku koreografiju u kategoriji Djeca - Show - Mala grupa na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Megablast - Beganović Elena - Dok spavam

Gledamo pobjedničku koreografiju Elene Beganović u kategoriji Juniori - Modern - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Step by step - Blaževic Ana - Zvijezdica

Gledamo Step by Step pobjedničku koreografiju u kategoriji Mini Kids - Show - Pojedinke na Kupu Hrvatske u umjetničkim plesovima održanom u Zagrebu od 29-30.3.2015. U ova 2 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Modus.

Nastupi

Funkadelik - Street Show male grupe - Split 2015

Ponekad se i dečki podjednako dobro snalaze u štiklama kao i cure. Pogledajte interesantan nastup male grupe Funkadelik. Gledate pobjednike u Street Show za seniore s 1. Kupa u Street plesovima na splitskom Poljudu koji se održao od 28.2.-1.3.2015. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i D'N'F.

Nastupi

Break Dance battle seniora za 1. mjesto - Kings of Style 2015

Gledate finale u Break danceu za seniore s 2. Kupa u Street plesovima u zagrebačkoj "Kutiji šibica" koji se održao od 1-3.5.2015. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Atomic Dance Factory.

Nastupi

Break Dance battle juniora za 1. mjesto - Kings of Style 2015

Gledate finale u Break danceu za juniore s 2. Kupa u Street plesovima u zagrebačkoj "Kutiji šibica" koji se održao od 1-3.5.2015. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Atomic Dance Factory.

Nastupi

Hip hop seniori pojedinci finale - Kings of Style 2015

Pogledajte umijeće ovih Hip hop majstora. Gledate finale u Hip hopu za seniore s 2. Kupa u Street plesovima u zagrebačkoj "Kutiji šibica" koji se održao od 1-3.5.2015. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Atomic Dance Factory.

Nastupi

Taekwondo - godišnjica Combat centra Zagreb

Demonstracija Taekwondoa na obilježavanju prve godišnjice Combat centra Zagreb. Taekwondo je udaračka vještina koju odlikuju atraktivne nožne tehnike i brzina. Danas se taekwondo smatra jednom od najpopularnijih borilačkih vještina i sportova.

Nastupi

Urbana - godišnjica Combat centra Zagreb

Demonstracija Urbane na obilježavanju prve godišnjice Combat centra Zagreb. Urbana je moderan stil samoobrane prilagođen gradskim uvjetima, pogodan za sve uzraste i oba spola. Kombinacijom tehnika Ju Jitsu, Aiki Jitsu, Aikido, Arnis, Wing Chun i dr. stvorena je baza sa koje svatko prema svojim sposobnostima može kreirati odgovor na agresivno ponašanje.

Nastupi

Wushu Sanda - godišnjica Combat centra Zagreb

Wushu Sanda je moderni borilački sport nastao u Kini u kojem su uz nožne i ručne tehnike dopuštena rušenja i bacanja. Na obilježavanju prve godišnjice Combat centra Zagreb, članovi Wushu kluba Panda su nam demonstrirali neke od tehnika tog sporta.

Nastupi

Ninjutsu - godišnjica Combat centra Zagreb

Ninjutsu demonstracija na obilježavanju prve godišnjice Combat centra Zagreb.

Nastupi

Kung Fu - godišnjica Combat centra Zagreb

Demonstracija Kung Fu "Škole Safire" na obilježavanju prve godišnjice Combat centra Zagreb. Kung Fu "Škola Safira" je put tjelesnog, duševnog, umnog i duhovnog napretka koim čovjek ostvaruje svoje jastvo. Rad se odvija pomoću 5 počela: zemlje, vode, vatre, zraka i etera; a na četiri plana.

Nastupi

Hapkido - godišnjica Combat centra Zagreb

Na obilježavanju prve godišnjice Combat centra Zagreb, početnička grupa Combar centra Zagreb nam je demonstrirala dinamičnu korejsku borilačku vještinu, Hapkido, koja kombinira tehnike padova, poluga i bacanja uz obuku korištenja i obrane od uobičajenih tradicionalnih  modernih priručnih oružja.

Nastupi

Tai Chi Chuan - godišnjica Combat centra Zagreb

Na obilježavanju prve godišnjice Combat centra Zagreb, 22.11.2014., sensei Boro Ranitović nam je prikazao Tai Chi, Chen stil, kojeg krase, uz spore graciozne pokrete, borilački elementi. 

Nastupi

EPSAC 2014 - Ana Caterina Mendes / Diana Martins

Ana Caterina Mendes i Diana Martins nastupile su u finalu u kategoriji Parovi/Grupe na nedavno održanom European Pole Show Art Championship natjecanju održanom 5.7.2014. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Pogledajte nastup ovog dinamičnog dua. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Nastupi

Step by Step - Moja budućnost

Step by Step koreografija u kategoriji Juniori - Show - Par na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Frekvencija

Step by Step koreografija u kategoriji Seniori - Modern - Mala grupa na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step 'n' Jazz - Step

Step 'n' Jazz koreografija u kategoriji Seniori - Step - Mala grupa na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Dirigent i jedna neposlušna nota

Step by Step koreografija u kategoriji Djeca - Show - Par na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step 'n' Jazz - Grown woman

Step 'n' Jazz koreografija u kategoriji Seniori - Step - Mala grupa na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Put it down

Step by Step koreografija u kategoriji Seniori - Step - Trio na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Modus - Atoms

Modus koreografija u kategoriji Seniori - Modern - Mala grupa na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Coco Chanel

Step by Step koreografija u kategoriji Seniori - Show - Formacija na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Modus - Maestro

Modus koreografija u kategoriji Djeca - Show - Par na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step 'n' Jazz - Bubimir

Step 'n' Jazz koreografija u kategoriji Seniori - Step - Trio na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Megablast - Rajski vrt

Megablast koreografija u kategoriji Seniori - Show - Formacija na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step 'n' Jazz - Muzička kutija

Step 'n' Jazz koreografija u kategoriji Seniori - Step - Formacija na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Modus - moDuSijera

Modus koreografija u kategoriji Seniori - Show - Formacija na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

EPSAC 2014 - Natalia Maria Wojchiewska-Zastawniak

Natalia Maria Wojchiewska-Zastawniak je bila sutkinja na nedavno održanom European Pole Show Art Championship natjecanju održanom 5.7.2014. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Ovaj nastup je bio odličan uvod u finalni dio samog natjecanja. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Nastupi

EPSAC 2014 - Sara Brilli

Sara Brilli je bila sutkinja na nedavno održanom European Pole Show Art Championship natjecanju održanom 5.7.2014. u kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Ovaj nastup je bio idealan uvod u kvalifikacijski dio samog natjecanja. Organizator natjecanja je Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Nastupi

Step by Step - Trenutak inspiracije

Bošnjak Tibor je nastupio u kategoriji Juniori - Show - Pojedinci na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Megablast - Say Something

Megablast koreografija u kategoriji Seniori - Modern - Mala grupa na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step 'n' Jazz - Mary Poppins

Step 'n' Jazz produkcija na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Modus - Hand of fate

Pobjednički nastup u kategoriji Juniori - Show - Par na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Step by Step - Sing-sing

Pobjednička koreografija u kategoriji Djeca Step Formacije na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Megablast - Dora Stepušin - Unhappy in love

Pobjednička koreografija u kategoriji Seniori Show Pojedinke na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Modus - Small Crickets

Pobjednička koreografija u kategoriji Djeca Show Male grupe na Državnom prvenstvu u performing plesovima Dubrovnik 2014. U ova 3 dana uživali smo u show, step, modern i jazz plesovima. Organizatori prvenstva su Hrvatski show dance savez i Plesni klub Step 'n Jazz.

Nastupi

Juniori Duo na Božićnoj reviji Zagrebačkog sinkro kluba 2013

Juniori Duo na tradicionalnoj Božićnoj reviji Zagrebačkog sinkro kluba. Pogledajte i uživajte u ovom spoju plesa i sporta u vodi.

Nastupi

Škola 1 na Božićnoj reviji Zagrebačkog sinkro kluba 2013

Škola 1 na tradicionalnoj Božićnoj reviji Zagrebačkog sinkro kluba. Pogledajte i uživajte u ovom spoju plesa i sporta u vodi.

Nastupi

D Duo na Božićnoj reviji Zagrebačkog sinkro kluba 2013

Tamia Gojšić i Dora Jadrešić na tradicionalnoj Božićnoj reviji Zagrebačkog sinkro kluba. Pogledajte i uživajte u ovom spoju plesa i sporta u vodi.

Nastupi

Klub rekreativnih sportaša KBK plesni centar Boške Korošec - Sklad kroz pokret

Klub rekreativnih sportaša KBK plesni centar Boške Korošec nam je prezentirao formu "Sklad kroz pokret". Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Wushu klub Mala ideja - natjecateljska demonstracijska forma

Wushu klub Mala Ideja nam je prezentirao kako izgleda natjecanje u disciplini Tuishou (gurajuće ruke) tjedan dana prije njihovog odlaska na natjecanje. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Klub orijentalnih vještina Pantera, Rijeka - Sport i rekreacija za sve

Klub orijentalnih vještina Pantera iz Rijeke nam je prezentirao ovaj jako popularan oblik vježbanja u svijetu. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Tai chi chuan klub San Bao, Osijek - Yang tai chi chuan 40 pokreta

Tai chi chuan klub San Bao iz Osijeka nam je prezentirao Yang tai chi chuan 40 pokreta. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Taijiquan i qigong centar Zagreb - Prikaz chi kunga i tai chi chuana

Taijiquan i qigong centar Zagreb nam je prezentirao chi kung i tai chi chuan. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Tai chi grupa treće životne dobi

Grupa treće životne dobi sa svojim voditeljem Rankom Blagojevićem nam je demonstrirala da je Tai Chi Chuan pogodan i za tu životnu dob. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Wushu klub Long Hu, Rijeka - Tai chi lepeza

Slađana Macura, predstavnica Wushu kluba Long Hu iz Rijeke nam je prezentirala formu Tai chi lepeza. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Klub rekreativnih sportaša KBK plesni centar Boške Korošec - 13 pokreta na 4 strane svijeta

Klub rekreativnih sportaša KBK plesni centar Boške Korošec nam je prezentirao formu 13 pokreta na 4 strane svijeta. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Wushu klub Mala Ideja - Tuishou (gurajuće ruke)

Wushu klub Mala Ideja nam je prezentirao interesantnu natjecateljsku disciplinu Tuishou (gurajuće ruke). Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Combat centar Zagreb - Zajednički nastup timova

Combat centar Zagreb je imao zajednički nastup timova: Cro Combat Jitsu, Hapkido, Nunčake, Tae Kwon Do, Shorjin Kempo i Goršu Jiutsu. Uživajte u ovim fantastičnim i zanimljivim vještinama!

Nastupi

Wushu klub Medvednica - kratka forma

Predstavnik Wushu kluba Medvednica nam je prezentirao kratku formu. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Udruga Tai chi Dong škola - Kratka Yang forma

Udruga Tai chi Dong škola nam je prezentirala Kratku Yang formu. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Kung-Fu klub Mustang - kraći dio WU forme

Željko Rušnov, predstavnik Kung-Fu kluba Mustang prezentirao nam je kraći dio WU forme. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Sonja Jukić - Chen tai chi chuan (forma s mačem)

Sonja Jukić nam je prezentirala jednu od najstarijih Wushu formi - formu s mačem. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Klub orijentalnih vještina Pantera, Rijeka - Najveća vještina je vještina srca

Opustite se i uživajte u skladu pokreta i smirujućoj glazbi koje su nam kroz ovaj video priuštili članovi Kluba orijentalnih vještina Pantera iz Rijeke. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Do centar - Tai chi chuan grupa

Tai Chi Chuan grupa Do centra nam je još jednom izuzetno sinkroniziranom koreografijom zanimljivo prezentirala ovaj jako popularan oblik vježbanja u svijetu. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Do centar - Tai chi chuan duet

Jako zanimljiva koreografija ovog Tai Chi Chuan dueta uz neobičan odabir glazbe za ovu vrstu vježbanja. Naime, predstavnici Do centra nastupili su uz kultnu pjesmu Whitney Houston, a koju, saznat ćete u ovom videu. Svjetski Dan tai chija & chi kunga je obilježen 26.4.2014. u Sportskom centru Vinko Bek u Zagrebu.

Nastupi

Modus - Jana Malčić - Zvrk

Ovim nastupom Jana je osvojila 2. mjesto u Show danceu u kategoriji Pojedinke djeca na Otvorenom kupu Hrvatske u plesovima. Pogledajte kako izgleda mali zvrk dok pleše uz glazbu. Prvenstvo je održano 12-16.4.2014. u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog Show Dance saveza i Plesnog kluba Megablast.

Nastupi

Step by Step - Tanja Bertalanić - Dijete u ratnoj zoni

Ovim nastupom Tanja je osvojila 1. mjesto u Show danceu u kategoriji Pojedinke djeca na Otvorenom kupu Hrvatske u plesovima. Uživali smo u svakom koraku. Prvenstvo je održano 12-16.4.2014. u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog Show Dance saveza i Plesnog kluba Megablast.

Nastupi

Modus - Atoms

Nastup Plesnog kluba Modus u kategoriji "Male grupe" je bio fantastičan na Otvorenom kupu Hrvatske u plesovima. Prvenstvo je održano 12-16.4.2014. u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog Show Dance saveza i Plesnog kluba Megablast.

Nastupi

Megablast - Dora Stepušin - Unhappy life

Pogledajte solo nastup Dore Stepušin u Show dance seniorima na  na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u plesovima. Prvenstvo je održano 12-16.4.2014. u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog Show Dance saveza i Plesnog kluba Megablast.

Nastupi

Step by Step - Kaubojke

Svojim nastupom na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u plesovima Step by Step oduševio je i žiri i publiku. Prvenstvo je održano 12-16.4.2014. u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog Show Dance saveza i Plesnog kluba Megablast.

Nastupi

Salsa na Otvorenom kupu Hrvatske u plesovima

Finale u salsi s netom održanog Otvorenog kupa Hrvatske u plesovima na od 12.-16.4.2014. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Plesni klub Megablast.

Nastupi

Break Dance battle seniora za 1. mjesto na 1. Kupu u Street plesovima

Glavni Break Dance battle na ovom Kupu. Pogledajte kako to izgleda kad se zagriju strasti i vještinama na podiju pokušava nadvladati suprotni tim. Gledate finale u Break Dance-u za seniore s netom održanog 1. Kupa u Street plesovima na Zagrebačkom Velesajmu od 7.-9.2.2014. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Atomic Dance Factory.

Nastupi

Break Dance battle juniora za 1. mjesto na 1. Kupu u Street plesovima

Kad juniori brejkaju nije ništa manje zanimljivo od seniora. Pogledajte kako to izgleda kad se zagriju strasti i vještinama na podiju pokušava nadvladati suprotni tim. Gledate finale u Break Dance-u za juniore s 1. Kupa u Street plesovima na Zagrebačkom Velesajmu od 7-9.2.2014. Organizatori natjecanja su Hrvatski Show Dance savez i Atomic Dance Factory.

Nastupi

C Tim na Božićnoj reviji Zagrebačkog sinkro kluba 2013

Nastup C tima na tradicionalnoj Božićnoj reviji Zagrebačkog sinkro kluba. Pogledajte i uživajte u ovom spoju plesa i sporta u vodi.

Nastupi

Seniorski tim na Božićnoj reviji Zagrebačkog sinkro kluba 2013

Nastup seniorskog tima na tradicionalnoj Božićnoj reviji Zagrebačkog sinkro kluba. Pogledajte i uživajte u ovom spoju plesa i sporta u vodi. 

Nastupi

Pro Combat Jutsu - prezentacija na otvorenju Combat centra Zagreb

Demonstracija Pro Combat Jutsua na otvorenju Combat centra Zagreb. Tako će izgledati borba protiv kriminala tako da nitko nije siguran.

Nastupi

Ninjutsu - prezentacija na otvorenju Combat centra Zagreb

Demonstracija Ninjutsua na otvorenju Combat centra Zagreb. Pogledajte harmoniju brzine i spretnih pokreta.

Nastupi

Kempo demonstracija Maja - Do centar na otvorenju Combat centra Zagreb

Demonstracija Kempa na otvorenju Combat centra Zagreb. Maja iz Centra za borilačke i terapeutske vještine Do nam je demonstrirao borilačku vještinu.

Nastupi

Escape - You Can Be My Muse

Prekrasne cure iz plesne skupine Escape nastupile su kao gošće na ljetnoj produkciji Plesnog kluba Modus. Pogledajte kako odrađuju svoju Masterclass plesnu koreografiju!

Nastupi

Lohan Chi Kung - Do centar na otvorenju Combat centra Zagreb

Demonstracija Lohan Chi Kunga na otvorenju Combat centra Zagreb. Opustite se i uživajte u ovoj harmoniji energije i pokreta, kao i u relaksirajućoj glazbi. Predstavnici Centra za borilačke i terapeutske vještine Do su nam prekrasno demonstrirali ovu drevnu borilačku vještinu.

Nastupi

Nastup studenata KIF Zagreb na Božićnoj reviji ZSK 2012

Na Božićnoj reviji Zagrebačkog sinkro kluba studentice i studenti Kineziološkog fakulteta Zagreb izveli su svoju koreografiju i dodatno zagrijali ionako raspoloženu publiku. Revija je bila posvećena nedavno preminuloj divi sinkroniziranog plivanja Esther Williams. Svaka čast!

Nastupi

Kempo demonstracija Marko - Do centar na otvorenju Combat centra Zagreb

Demonstracija Kempa na otvorenju Combat centra Zagreb. Marko iz Centra za borilačke i terapeutske vještine Do nam je demonstrirao borilačku vještinu.

Nastupi

Step by step nastup na PH u sportskim plesovima u Samoboru

Mala show grupa Plesnog studija Step by step imala je nastup kao gosti na Prvenstvu Hrvatske u sportskim plesovima u Samoboru sa svojom step koreografijom s kojom su osvojili drugo mjesto na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2012. godine. 

Nastupi

Ida Jakovac - Udruga štanga faktor - Zagreb

Veseli Idin nastup prodrmao je sve prisutne na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci u kategoriji "New Star". Pokazala je plesno umijeće i izvan šipke!

Nastupi

Modus - Streets of Fire

Vatreni nastup seniorske show formacije Plesnog kluba Modus na Ljetnoj produkciji. Uživajte u ovom pravom vatrometu pokreta!

Nastupi

Tai Chi Chuan - Centar za borilačke i terapeutske vještine Do na otvorenju Combat centra Zagreb

Demonstracija Tai Chi Chuana na otvorenju Combat centra Zagreb. Opustite se i uživajte u ovoj harmoniji energije i pokreta, kao i u relaksirajućoj glazbi. Predstavnici Centra za borilačke i terapeutske vještine Do su nam prekrasno demonstrirali ovu drevnu borilačku vještinu.

Nastupi

Mia Kuleš - Zagreb

Svojim energičnim nastupom i izuzetnom kontrolom svojih pokreta Mia je osvojila 3. mjesto u kategoriji "New Star" na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci. Čvrsto i sigurno!

Nastupi

Zrinka Orlović - Pole Dance Phoenix - Zagreb

Vesela Zrinka je imala odličan nastup do trenutka dok nije doživjela manju nezgodu, pad sa šipke. Na svu sreću sve je dobro prošlo, Zrinka je nastavila, a publika ju je bodrila još jače. Tako to rade profesionalci!

Nastupi

Dajana Barac - Pole Dance Phoenix - Zagreb

Ovim tehnički zahtjevnim nastupom Dajana je osvojila 2. mjesto u kategoriji "New Star" na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci. Čvrsto i odlučno!

Nastupi

Ela Arapović - Sport Passion Studio - Zagreb

Uz gromoglasnu podršku publike Ela je nastupila na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci u kategoriji "New Star". Uporan rad i talent se odmah daju primjetiti!

Nastupi

Tina Radić - Fitnes Ventura - Velika Gorica

Pogledajte Tinin maštoviti nastup na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci u kategoriji "Žene". Sjajno!

Nastupi

Nina Kamber - Pole Dance Studio Belušić - Koprivnica

Zavodljivi Ninin ples u kategoriji "New Star" očarao je sve, i publiku i žiri na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci. Predviđamo joj svijetlu budućnost!

Nastupi

Lucija Šagovac - Fitnes Ventura - Velika Gorica

Pogledajte senzualni nastup simpatične Lucije u kategoriji "Žene" na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci. Samo naprijed!

Nastupi

Anita Simikić i Zoran Simikić - K-Team - Zagreb

Ovim zabavnim nastupom Anita i Zoran su osvojili 2. mjesto u kategoriji "Parovi" na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci. Savršen su par!

Nastupi

Marina Belasić - Studio Žana - Rijeka

Ova prekrasno otplesana opera na šipci je Marini donijela 3. mjesto u kategoriji "Žene" na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci. Zaista je bila odlična!

Nastupi

Keiko - BMS

Plesna skupina Keiko je gostovala na ljetnoj produkciji Plesnog kluba Modus i zagrijala raspoloženu publiku ovim energičnim nastupom.

Nastupi

Petar Bruno Basić - Zagreb

Još jednom Bruno nas je oduševio svojim nastupom. Uz laganu glazbenu pratnju demonstrirao je izuzetnu snagu i kontrolu nad svojim pokretima. Teško je ostati ravnodušan!

Nastupi

Anita Simikić - K-Team - Zagreb

Ovim nastupom Anita je oduševila i publiku i žiri i osvojila 1. mjesto u kategoriji "Žene" na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci. I sama Rihanna bi joj čestitala na ovome!

Nastupi

Alessandra Marchetti

Sa samog vrha svjetske scene plesa na šipci dolazi nam Alessandra. Nastup pobjednice sa svjetskog natjecanja WPSC 2013. u Londonu u kategoriji "Žene", na početku 3. hrvatskog natjecanja u plesu i sportu na šipci je bio idealan uvod u ono što će se dešavati poslije na sceni. Alessandra je u punom sjaju demonstrirala kako to rade najbolji!

Nastupi

Ana Čudić - Studio Vertikala - Zadar

Prošlogodišnja pobjednica Ana je ove godine osvojila 2. mjesto u kategoriji "Žene" na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci. Sudeći po nastupu, ovo je bilo za dlaku!

Nastupi

Zoran Simikić - K-Team - Zagreb

Sve koji misle da ples na šipci nije za dečke, Zoran će razuvjeriti ovim nastupom kojim je osvojio 1. mjesto u kategoriji "Muškarci" na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci. Svaka čast Zorane!

Nastupi

Elizabeta Rudman - 2 Life Fitness Centar - Zagreb

Ovim nastupom Elizabeta je osvojila 1. mjesto u kategoriji "New Star" na 3. hrvatskom natjecanju u plesu i sportu na šipci. Zaista zasluženo!

Nastupi

Jelena Adanić i Kristina Kovačić - Pole Dance Phoenix - Zagreb

Pobjednice 3. hrvatskog natjecanja u plesu i sportu na šipci u kategoriji "Parovi", Jelena i Tina, majstorski su obranile titulu i ove godine. Pogledajte njihov pobjednički nastup.

Nastupi

Modus - Bundevice - Sweet Dreams

Seniorska show mala grupa "Bundevice" na ljetnoj produkciji Plesnog kluba Modus, slatko je odsanjala ovu koreografiju. 

Nastupi

Cure i dečki Kineziološkog fakulteta Zagreb na Božićnoj reviji ZSK

Na bazenima Mladost kod Doma sportova u Zagrebu, 18.12.2011. održana je božićna revija Zagrebačkog sinkro kluba. Da pokažu da se sinkroniziranim plivanjem mogu baviti i dečki, ovim nastupom pokazali su nam studenti i studentice Zagrebačkog Kineziološkog fakulteta.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 27/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 5/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 6/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 13/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 21/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 16/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 19/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 17/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 14/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 20/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 25/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 28/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 7/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 15/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 12/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 24/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 1/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 23/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 26/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 22/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 18/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 11/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 9/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 4/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 3/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 8/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 10/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.

Nastupi

2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci 2/28

U zagrebačkoj Tvornici kulture, Šubićeva 2, 12.10.2012. održano je 2. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci. Organizatorica natjecanja je Ingrid Jerak i Studio I.