Promo

Promo

Gimnastički klub Inova Gim

Gimnastički klub Inova Gim djeluje na 3 lokacije: u Osijeku, Zagrebu i Velikoj Gorici. U svim centrima zastupljene su sve discipline sportske gimnastike kao olimpijskog sporta. U njima su smještene gimnastičke sprave vrhunske kvalitete, za 6 muških i 4 ženske discipline. A postavljen je i veliki trampolin za skokove i akrobatiku.

Promo

MWF /IMA Majorette-sport WORLD and EUROPEAN Championship-POREČ/Croatia,28.-31.08.2014.

U Sportskoj dvorani Žatika u Poreču, će od 28.-31.8.2014. biti održano Svjetsko prvenstvo u mažoret plesovima i XI. Europsko prvenstvo u mažoret plesovima. U ova vruća 4 dana vidjet ćemo 163 tima iz 14 zemalja sa 3 kontinenta. Dođite i uživajte s nama! Organizator natjecanja je Hrvatska federacija mažoret i pom-pon timova.

Promo

Angels ples na šipci

Da li još uvijek imate predrasuda vezano za Ples na šipci i povezujete ga sa striptiz barovima i striptizetama? Angelsice su nam slikom i riječima dočarale što ustvari trening plesa na šipci znači ženama koje vježbaju s njima te vam otkrivaju maleni dio tajni iz dvorane.

Promo

Gimnastički klub Inova Gim

Gimnastički klub Inova Gim u Zagrebu nalazi se na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 19. U prostoru na više od 1000 m2 smještene su nove gimnastičke sprave vrhunske kvalitete, za 6 muških i 4 ženske discipline. Postavljen je i veliki trampolin, a na parternom podiju 14x14 metara postavljaju se po potrebi elementi za dječji poligon.