Reportaže

Reportaže

MoveWeek 2015 - Plesno druženje u Domu za starije osobe Maksimir

19.9.2015. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu održat će se "Pokret za radost" besplatne sportske radionice u organizaciji Rekreacija.hr i Coca-Cole u Hrvatskoj. 

Sudjeluj! Prijavi se na http://www.rekreacija.hr/radionice

Događanje „Pokret za radost“ održava se u sklopu najveće europske kampanje promocije tjelesne aktivnosti i zdravlja NowWeMove i njenog središnjeg događaja MOVE Weeka 2015.

Reportaže

Mini trampolin na sajmu SKOKfit 2013

Simpatična Valentina je osnivačica Mini trampolin fit & fun programa. Na ovogodišnjem SKOKu 2013, sajmu sporta i fitness opreme, prezentirala je ovaj novi i zabavan način vježbanja. Nakon pogledanog videa možda shvatite da je ovaj način vježbanja idealan baš za vas.

Reportaže

Mačevanje - 16. Rapir kup

U ovoj lijepoj priči o mačevanju saznajte koje su najpopularnije dicipline u mačevanju, njihova osnovna pravila, kako izgleda natjecanje u mačevanju i lokacije gdje možete pronaći ovaj plemeniti sport kod nas. Pogledajte i dopustite da vas osvoji kako je osvojio i nas. Mačevalački klub Rapir je organizator ovog priznatog međunarodnog natjecanja.

Reportaže

16. Atletska utrka grada Labina

U sklopu dana grada Labina 18. kolovoza 2012. održane su dvije tradicionalne utrke. Dječja na 2.100 i glavna utrka na 8.400 metara. Trčalo je i mlado i staro, a kako je to sve izgledalo pogledajte ovdje.

Reportaže

Protea Jaska - o vrstama bicikla

U ovom našem malo starijem videu u jednom opuštenom i ležernom tonu razgovaramo s Protea Jaskom o njihovoj ponudi bicikla za svačiju namjenu. Pogledajte na koji način se bicikli dijele po namjeni.

Reportaže

Zagrebački noćni cener 2012

U sklopu mjeseca borbe protiv ovisnosti, 17.11.2012. u Zagrebu je organizirana noćna utrka od 10 km koja prolazi kroz sami centar grada. Ovaj video trebate pogledati minimalno 4 puta, a u videu ćete saznati i zašto. :D

Reportaže

FiveFingers tenisice na sajmu SKOK 2011

Vibram FiveFinger tenisice novi su proizvod sportske i casual obuće u Hrvatskoj. Iako su već dobile naziv ''bizarne pape'', Vibram FiveFingers je proizvod inovativnog dizajna, precizne konstrukcije i pedantne proizvodnje. Namijenjene za slobodno vrijeme, pružit će vam osjećaj koji je najbliži hodanju bosim nogama. Five Fingersice imali ste priliku vidjeti za vrijeme održavanja sajma SKOK 2011, a šta su o njima rekli zastupnici za RH, pogledajte u videu.

Reportaže

SportsArt fitness na sajmu SKOK 2011

SportsArt fitness je fitness marka prisutna na hrvatskom tržištu poprilično intenzivno u zadnje tri godine. U ovom videu Vanja nam je pokazao što su došli prezentirati iz svoje bogate ponude.

Reportaže

Matija Britvec - Trial(s) na sajmu SKOK 2011

Trial(s) je ekstremna disciplina brdskog biciklizma. Bit ove discipline je biciklom preći što teže prepreke bez spuštanja nogu. Jako je atraktivna, a hrvatski majstor u toj disciplini, Matija, nam je u ovom videu pokazao kako to radi jedan od najboljih u Hrvatskoj.

Reportaže

Trči i hodaj u Čigoču

Povodom dana sela Čigoča, u prvom Europskom selu roda, 25.6.2011. održale su se atletske utrke građana na 4.850 i 9.700 metara, te baby maraton na 25 za djecu do tri godine i na 100 metara za djecu predškolskog uzrasta.

Reportaže

Gala show i izbor za Miss Orijenta 2011.

U kazalištu Trešnja 01.07.2011. u sklopu 5. Orijent Festa održao se Gala show i izbor za Miss Orijenta. Na Gala showu nastupila su mnoga poznata domaća i strana imena iz svijeta orijentalnog plesa. U ovom kratkom videu pokušali smo vam dočarati kako je spektakularno izgledala ta večer. Pogledajte i osjetite dio pozitivne atmosfere!

Reportaže

Hodaj i trči za zdravo srce

29. svibnja 2011. u 10:00 sati na Zagrebačkom Jarunu je održana javno-zdravstvena, sportska i humanitarna manifestacija "Hodaj i trči za zdravo srce". Sudjelovali smo i popratili sami događaj.

Reportaže

Prvenstvo Hrvatske 2011. u showdance i step plesovima

Prvenstvo Hrvatske 2011. u showdance i step plesovima je održano od 19-21.6.2011. u Velikoj Gorici u organizaciji plesnog kluba Megablast. U tri vruća dana je prošlo više od 600 natjecatelja, a ovdje možete vidjeti isječke najboljih od najboljih.

Reportaže

Sinkronizirano plivanje - ljetna revija ZSK

Zagrebački sinkro klub organizirao je svoju tradicionalnu ljetnu reviju 21.5.2011. na bazenima "Mladost" u Zagrebu. U našim isječcima pogledajte što su cure vježbale i spremale cijelu godinu kako bi mi uživali u ovom fenomenalnom spoju plivanja, gimnastike, baleta i plesa u vodi.

Reportaže

Samoborsko borilačko srce za Japan

Aikido, karate, judo, ninjutsu, borilačke vještine specijalne postrojbe policije Lučko - svi oni su dali svoje srce u humanitarnoj akciji organiziranoj za Japan. Pogledajte demonstracije njihovih borilačkih vještina u ovom videu.

Reportaže

4. kros utrka Volim trčanje

U nedjelju 4.6.2011. u organizaciji Društva športske rekreacije Aktivan život održana je četvrta po redu kros utrka VOLIM TRČANJE. Pogledajte kako je to izgledalo.

Reportaže

Brdsko biciklistička utrka 18. XCO Samobor

Po 18-ti put u Samoboru je održana brdsko-biciklistička utrka pod nazivom "18. XCO Samobor". Specifično za ovu cross country utrku je da je po prvi put cilj i start bio na glavnom samoborskom trgu. U ovom videu okusite dio te atmosfere.

Reportaže

Studentski dan u Rijeci

U sklopu 2. Studentskog dana u Rijeci 3. i 4. lipnja 2011. održao se niz sportskih aktivnosti i manifestacija. Tako smo imali prilike vidjeti demonstracije capoeire, parkoura i freestylea, zumbe i malog nogometa. Ali najbolje pogledajte sami kako je to sve izgledalo.

Reportaže

ZUMBA RIJEKA Masterclass

Ako još uvijek netko ne zna što je Zumba, ovaj video će mu pojasniti. Ovako to izgleda kad se skupe Zumba instruktori iz cijele Hrvatske. Podršku su pružili i instruktori iz regije, ali i dva specijalna gosta iz Dominikanske Republike - Martin i Pedro. Kako je to sve izgledalo pogledajte u ovom zapaljivom videu.

Reportaže

Europski dan protiv debljine

U sklopu kampanje ''Navike promijeni – zdravlje pokreni'', 21. svibnja 2011. na Cvjetnom trgu u Zagrebu, obilježen je Europski dan protiv debljine.

Reportaže

1. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci

30. travnja 2011. održano je 1. hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci u organizaciji Ingrid Jerak, voditeljice i instruktorice Studija I u Zadru. Cure su pokazale svoje umijeće u plesu i fitnessu na šipci, a bilo je tu i gimnastike, akrobatike, senzualnosti, umijeća i hrabrosti. Pogledajte kako je to izgledalo u ovom videu.

Reportaže

Atletska utrka "Dan Europe 2011"

Dana 8.5.2011. održana je atletska utrka "Dan Europe 2011" u organizaciji atletskog kluba Marathon2006. Održana je na Zrakoplovno-tehničkom centru u Velikoj Gorici. Atletika, velikogoričke mažoretkinje, riječka Zumba, rolanje - sve je to bio dio programa, a u ovom videu smo pokušali prenijeti dio te atmosfere.

Reportaže

Odbojka na pijesku: turnir rekreativaca

Dana 7.5.2011. organiziran je turnir rekreativaca u odbojci na pijesku u organizaciji kluba odbojke na pijesku Erste Zagreb. Pogledajte video i možda se i vi odlučite priključiti na sljedećem turniru ;)

Reportaže

Obilježavanje Svjetskog dana tai chi chuana & chi kunga

Svakog proljeća, od 1999. godine, vježbači cijelog svijeta obilježavaju Svjetski dan tai chi chuana i chi kunga. Do Centar za borilačke i terapeutske vještine je 29.4.2011. upriličio okupljanje više udruga koje njeguju ove vrijedne metode.

Reportaže

Radionica: Ples na šipci sa Sarom Brilli

Prisustvovali smo radionici sa Sarom Brilli, pobjednicom 1. talijanskog natjecanja u plesu na šipci. Sara Brilli vodila je radionicu "Lyrical pole choreography" (osnove suvremenog plesa u kombinaciji s plesom na šipci. Za one koji žele pokazati plesom emocije koristeći ekspresiju tijela.)