Spotovi

Spotovi

Style Force Christmas Production 2017

U ovo božićno vrijeme svi su već mislima na praznicima sa svojim prijateljima, obitelji i svim najmilijim osobama. Tako su se i splitski plesači kao jedna velika obitelj okupili i napravili prekrasan božićni video nimalo sličan većini ostalih događaja "di se inače pleše".

Spotovi

MoveWeek 2015 - Breakdance na Zrinjevcu - Megablast

19.9.2015. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu održat će se "Pokret za radost" besplatne sportske radionice u organizaciji Rekreacija.hr i Coca-Cole u Hrvatskoj. 

Sudjeluj! Prijavi se na http://www.rekreacija.hr/radionice

Događanje „Pokret za radost“ održava se u sklopu najveće europske kampanje promocije tjelesne aktivnosti i zdravlja NowWeMove i njenog središnjeg događaja MOVE Weeka 2015.

Spotovi

European Pole Show Art Championship 2015 [Spot]

Pogledajte kako je u kratkim crtama izgledao European Pole Show Art Championship 2015 koji je održan u Zagrebu 23.5.2015. Organizatori natjecanja su Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Spotovi

European Pole Show Art Championship 2014 [Spot]

Pogledajte kako je u kratkim crtama izgledao European Pole Show Art Championship koji je održan u Zagrebu 5.7.2014. Organizatori natjecanja su Studio I iz Zadra i Ingrid Jerak.

Spotovi

Nixa sportsko rekreativno društvo - "Dan za zdravlje" na Jarunu

Sportsko rekreativno društvo Nixa vježbalo je u sklopu sportsko-rekreativne i zdravstveno-edukativne manifestacije povodom "Svjetskog dana zdravlja". Time su podržali i potpomogli podići svijest građana o važnosti vježbanja i aktivnog načina života. Manifestacija je održana 12.04.2014. na Jarunu u Zagrebu.

Spotovi

Megablast ljetna produkcija 2013

U Velikoj Gorici je 8.6.2013. održana tradicionalna ljetna produkcija Plesnog kluba Megablast. Još jednom plesači su nam priredili prekrasnu predstavu. U ovom kratkom presjeku možete vidjeti kako je to sve skupa izgledalo.

Spotovi

Zagrebački sinkro klub - ljetna revija 2013

Zagrebački sinkro klub je i ove godine održao svoju već tradicionalnu ljetnu reviju 15.06.2013. na bazenu Doma sportova. Ova revija bila je posvećena nedavno preminuloj divi sinkroniziranog plivanja Esther Williams. U ovom kratkom video spotu pokušali smo vam dočarati djelić atmosfere koja je vladala na samoj reviji, te vam približiti duh, ljepotu i gracioznost koja vlada u ovom prekrasnom sportu.