HD 2:15 min
Reportaže

MoveWeek 2015 - Plesno druženje u Domu za starije osobe Maksimir

19.9.2015. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu održat će se "Pokret za radost" besplatne sportske radionice u organizaciji Rekreacija.hr i Coca-Cole u Hrvatskoj. 

Sudjeluj! Prijavi se na http://www.rekreacija.hr/radionice

Događanje „Pokret za radost“ održava se u sklopu najveće europske kampanje promocije tjelesne aktivnosti i zdravlja NowWeMove i njenog središnjeg događaja MOVE Weeka 2015.

Rekreacija.hr prije više od 3 godine

Komentari ()

Reportaže

Mini trampolin na sajmu SKOKfit 2013

Simpatična Valentina je osnivačica Mini trampolin fit & fun programa. Na ovogodišnjem SKOKu 2013, sajmu sporta i fitness opreme, prezentirala je ovaj novi i zabavan način vježbanja. Nakon pogledanog videa možda shvatite da je ovaj način vježbanja idealan baš za vas.

Reportaže

Mačevanje - 16. Rapir kup

U ovoj lijepoj priči o mačevanju saznajte koje su najpopularnije dicipline u mačevanju, njihova osnovna pravila, kako izgleda natjecanje u mačevanju i lokacije gdje možete pronaći ovaj plemeniti sport kod nas. Pogledajte i dopustite da vas osvoji kako je osvojio i nas. Mačevalački klub Rapir je organizator ovog priznatog međunarodnog natjecanja.

Reportaže

16. Atletska utrka grada Labina

U sklopu dana grada Labina 18. kolovoza 2012. održane su dvije tradicionalne utrke. Dječja na 2.100 i glavna utrka na 8.400 metara. Trčalo je i mlado i staro, a kako je to sve izgledalo pogledajte ovdje.

Reportaže

Protea Jaska - o vrstama bicikla

U ovom našem malo starijem videu u jednom opuštenom i ležernom tonu razgovaramo s Protea Jaskom o njihovoj ponudi bicikla za svačiju namjenu. Pogledajte na koji način se bicikli dijele po namjeni.

Reportaže

Zagrebački noćni cener 2012

U sklopu mjeseca borbe protiv ovisnosti, 17.11.2012. u Zagrebu je organizirana noćna utrka od 10 km koja prolazi kroz sami centar grada. Ovaj video trebate pogledati minimalno 4 puta, a u videu ćete saznati i zašto. :D

Reportaže

FiveFingers tenisice na sajmu SKOK 2011

Vibram FiveFinger tenisice novi su proizvod sportske i casual obuće u Hrvatskoj. Iako su već dobile naziv ''bizarne pape'', Vibram FiveFingers je proizvod inovativnog dizajna, precizne konstrukcije i pedantne proizvodnje. Namijenjene za slobodno vrijeme, pružit će vam osjećaj koji je najbliži hodanju bosim nogama. Five Fingersice imali ste priliku vidjeti za vrijeme održavanja sajma SKOK 2011, a šta su o njima rekli zastupnici za RH, pogledajte u videu.

Reportaže

SportsArt fitness na sajmu SKOK 2011

SportsArt fitness je fitness marka prisutna na hrvatskom tržištu poprilično intenzivno u zadnje tri godine. U ovom videu Vanja nam je pokazao što su došli prezentirati iz svoje bogate ponude.

Reportaže

Matija Britvec - Trial(s) na sajmu SKOK 2011

Trial(s) je ekstremna disciplina brdskog biciklizma. Bit ove discipline je biciklom preći što teže prepreke bez spuštanja nogu. Jako je atraktivna, a hrvatski majstor u toj disciplini, Matija, nam je u ovom videu pokazao kako to radi jedan od najboljih u Hrvatskoj.

Reportaže

Trči i hodaj u Čigoču

Povodom dana sela Čigoča, u prvom Europskom selu roda, 25.6.2011. održale su se atletske utrke građana na 4.850 i 9.700 metara, te baby maraton na 25 za djecu do tri godine i na 100 metara za djecu predškolskog uzrasta.

Reportaže

Gala show i izbor za Miss Orijenta 2011.

U kazalištu Trešnja 01.07.2011. u sklopu 5. Orijent Festa održao se Gala show i izbor za Miss Orijenta. Na Gala showu nastupila su mnoga poznata domaća i strana imena iz svijeta orijentalnog plesa. U ovom kratkom videu pokušali smo vam dočarati kako je spektakularno izgledala ta večer. Pogledajte i osjetite dio pozitivne atmosfere!